Fundació Mapfre: “Picasso Picabia, la pintura en qüestió.”, Caixa Forum: “Toulouse Lautrec l´esperit de Montmartre"

M´està costant arrancar aquest  post per parlar de la última sortida  Pot ser estic experimentant una síndrome de saturació respecte la pintura,  o pot ser les meves condicions físiques no eren aquell dia  les necessàries per a seguir amb atenció  dues mostres,   importants i extenses. Una mica de tot. Però com que l experiència em … Continue reading "Fundació Mapfre: “Picasso Picabia, la pintura en qüestió.”, Caixa Forum: “Toulouse Lautrec l´esperit de Montmartre""

Read More

Espai Gatassa, Mataró “Coneguts i dibuixats", caricatures digitals, de Toni Rovira

Aquest post no  és la ressenya d´una de les nostres sortides habituals. .Per  anar a la sala que acull l´exposició només ens hem arribat, xino sano,  fins el  Centre Cívic del barri més popular de la nostra pròpia ciutat  . I l´autor de les obres exposades no és, ni de lluny,  un artista reconegut. Es … Continue reading "Espai Gatassa, Mataró “Coneguts i dibuixats", caricatures digitals, de Toni Rovira"

Read More

Castell de Púbol, “Natura en evolució, de Van Goyen a Pissarro i Sacharoff” a l Espai Thyssen del M.d´Història S.Feliu d Guíxols

Hem aprofitat el desplaçament al Baix Empordà per  l´exposició temporal de l´Espai Thyssen,  per arribar-nos abans al Castell de Púbol, un indret que té l´interés d haver estat escenari de la darrera etapa de la vida de Gala, la suposada musa del mestre Salvador Dalí.    El castell conserva el mobiliari i la peculiar decoració … Continue reading "Castell de Púbol, “Natura en evolució, de Van Goyen a Pissarro i Sacharoff” a l Espai Thyssen del M.d´Història S.Feliu d Guíxols"

Read More