Arxiu Històric de Barna: Exp."100 anys…; El Call: audiovisual s/ la història,Sinagoga; Jardí Costa i Llobera; Mercat StAntoni

. La Casa de l´Ardiaca és un edifici reconegut com a bé cultural d´interès nacional. Té el seu orígen en el segle XII, época en que fou construit com a residència d´un càrrec eclesiàtic vinculat a la catedral, en un espai annex a la muralla de la ciutat . De tal manera que encara avui, … Continue reading "Arxiu Històric de Barna: Exp."100 anys…; El Call: audiovisual s/ la història,Sinagoga; Jardí Costa i Llobera; Mercat StAntoni"

Read More

FIGUERES: Castell de Sant Ferran, Museu de l´Empordà, Exposició " Els Dalí de Figueres, la família, l´Empordà i l´art"

Tramuntana, oli de Ramón Pujolboira ( Barcelona 1949) Museu de l Empordà, Figueres Arribats a  aquest punt, queda clar que tenim tirada a parlar dels aspectes més amables  de les  nostres sortides;  però si continuem per aquest camí,  correm el risc que  el relat ens quedi ensucrat com una coca. Així doncs , més que jardins … Continue reading "FIGUERES: Castell de Sant Ferran, Museu de l´Empordà, Exposició " Els Dalí de Figueres, la família, l´Empordà i l´art""

Read More