Oceans: últim territori salvatge, Museu Blau; Els plaers de mirar, M. Hªde Catalunya i Adolf Loos Espais privats, M.del Disseny

Amb ganes de de canviar una mica de tema, i d’ aproparnos més a la natura,  estaria bé fer una visita a l’ exposició temporal del Museu d’ Història Natural, mentre esperem la tornada de la primavera.. Un suggerent tiitol ens acaba d`engrescar: Oceans, l´últim territori salvatge… ens hi capbussarem! I l´exposició no ens va … Continue reading "Oceans: últim territori salvatge, Museu Blau; Els plaers de mirar, M. Hªde Catalunya i Adolf Loos Espais privats, M.del Disseny"

Read More

Thermalia, Caldes de Montbui; Museu d' Art de Cerdanyola del Vallés

Un dia hivernal, sota un cel cobert de núvols grisos  i compactes, que confirmava, ferm,  els pronòstics de nevades per a les próximes hores. A nosaltres només ens van atrapar  les baixes temperatures  i la pluja. Però sens dubte la companyia d’ aquests elements  va limitar la  ruta, perquè, inconscientment, ens vam mantenir a cobert … Continue reading "Thermalia, Caldes de Montbui; Museu d' Art de Cerdanyola del Vallés"

Read More