Jardí d´aclimatació; CCCB: Expos. World Press Photo 2019 i Quàntica; Espais Volart: Josep Guinovart, La realitat transformada

Ver la entrada                                                                                                          En aquesta època de l´any val la pena acostar-se als espais naturals que hi ha dins la ciutat. Per admirar com la vida hi  rebrota i  s´hi exhibeix exhuberant. Seria imperdonable que la nostra dèria per les … Continue reading "Jardí d´aclimatació; CCCB: Expos. World Press Photo 2019 i Quàntica; Espais Volart: Josep Guinovart, La realitat transformada"

Read More

Cadaqués i l´ olivar de can Dalí

Els objectius de la jornada eren  la casa Salvador Dalí, de Portlligat i el Museu Municipal de Cadaqués. Qui llegeix aquestes ressenyes ja sap que l´atzar sovint ens  ofereix alicients imprevistos, que sempre mirem d´incloure per completar el programa de les sortides, Però aquesta vegada tot es va confabular perquè no complíssim els objectius, i  … Continue reading "Cadaqués i l´ olivar de can Dalí"

Read More