MNAC: Bermejo:el geni rebel del segle XV; C.Renaixement&Barroc; Tres espais entorn de la catedral: DÜRER Mestre del Renaixement

Estrenem la Primavera. Un luxe l´aire net i els colors del paissatge de casa nostra. Aquest matí del 21 de març és un festival de blaus i verds brillants, sota una claror tèbia . Deixem enrera un hivern estrany, de tan amable. Al qual  hem agraït sovint la moderació i els dies assoleiats que ens … Continue reading "MNAC: Bermejo:el geni rebel del segle XV; C.Renaixement&Barroc; Tres espais entorn de la catedral: DÜRER Mestre del Renaixement"

Read More

Igualada: FINEART fotografia, mostra de fotografies artístiques. Cal Boyer: Museu de la Pell

» PODER», de l´expo AFRICAN SOUL de Gabi Guiard Calleja FINE ART,  definició: art creatiu, sobretot l’art visual;  els productes han de ser apreciats principalment o exclusivament pel seu contingut imaginatiu, estètic o intel·lectual. Un anunci que des de TV3 ens parla, cada migdia, del festival  fotogràfic FINEART,  ens  empeny cap a Igualada. Una ciutat … Continue reading "Igualada: FINEART fotografia, mostra de fotografies artístiques. Cal Boyer: Museu de la Pell"

Read More