Fundació Tàpies

Molt bona valoració dels espais dedicats a les exposicions de la Fundació Tàpies i també de l’ espai Volart. Es tracta de dos antigues fàbriques tèxtils recuperades i remodelades amb molt bon criteri, d’acord amb el seu nou ús, mantenint tanmateix l’estructura i distribució original.

En canvi, el contingut de la Fundació Tàpies ens deixa descolocats, i poc  motivats per a buscar més informació.

Per ara, ens quedem amb la perplexitat i amb les preguntes obertes sobre el missatge que l’ artista vol transmetre. I ens posem al lloc del conseller de Cultura de la Generalitat, quan va rebre el projecte del mitjó, a partir de l´encàrrec d’una obra per instal.lar en la Sala Oval del Palau de Monjuic, durant les Olimpíades.

El president Maragall recolzà el projecte, i respectem la seva opinió, perquè respectem la seva persona i la seva obra, però la perplexitat i el desconcert  no paren de crèixer.

Finalment el projecte no va tirar endavant perquè també tingué detractors prou influents.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

80 − 71 =