Sala Volart. Exposició "Persones pintades", de Gonzalo Goytisolo Gil

Retratista per encàrrec. Hiperrealista, d’una excel.lent qualitat técnica, segons el fulletó de l’exposició.

Més endavant, en el mateix escrit de presentació, descobrim una explicació poc ortodoxa de l’esmentada excel.lència.

La seva técnica va des de la utilització de la fotografia, enlloc del model al natural, fins a la pintura sobre la mateixa fotografia».i una afirmació de l’ artista: «la màgia es allò que funciona encara que sapiguem que hi ha truc, i amb la pintura ocorre el mateix»El fulletó conclou que l’ autor s’interroga i  ens interroga -una vegada més- sobre

La concepció de l’  art i de l’artista

Qui som, qui volem ser, com volem ser vistos.

Interessant i polémic.

El pintor és fill de Luís Goytisolo (novelista) i nebot de José Agustín i Juan Goytisolo, poeta i novelista respectivament, I, per part de mare és descendent de la família de grans negocians de la Barcelona del segle XIX, els Gil, impulsors de Catalana de Gas, de l’Hospital de Sant Pau, i de molt diverses iniciatives comercials, industrials i financeres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

+ 30 = 31