Prejubilats!: El temps guanyat

Ens van prejubilar.

I entre el garbuix d' aquelles sensacions confuses que ens acompanyaven al deixar la feina, encara avui, la més potent és la d' haver arribat a la meta. I  d'haver rebut, goludament, el premi de final d’etapa: El temps guanyat. Per conrear i amanir al nostre gust, per gaudir i per créixer!. 

Sortim els dijous. I ens apropem a l' art, a la història i al paissatge.I , d'ara endavant, ens proposem compartir aquesta experiència des de les pàgines d' aquest blog. Amb quina finalitat? Deixar constància de tot allò que ens ha interessat, fixar els millors records per evitar que el temps els disolgui. També posar de manifest els aspectes millorables, des del nostre punt de vista.  de tot allò que visitem. Confiem que  aquest complement  de les sortides resulti estimulant, tant per a nosaltres,  com per a possibles  lectors.i amics.

Abans de ressenyar, a mesura que les anem realitzant, les properes 
sortides, reflectirem una petita mostra  del que hem fet fins ara. Si més no, d'allò que tenim desat en el format antic, desfassat, rupestre... Un àlbum que  al cap i a la fí, només estava pensat per rememorar, en un futur com més llunyà millor,  les vivències actuals, amb autocomplaent nostàlgia, si ens retrobem,  vellets, a la residència.

Maria Rovira Comas
Dni 38.768.159a 

mroviraco@uoc.edu

                                              Casa de les punxes  . terrat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

7 + 2 =